Jojo Bough Holst


Rådgiver, Oslo


Jojo bor i Oslo, og har jobbet i PEPworldwide siden 2009, men egentlig startet det lenge før det. Jojo er en av PEPs mange flaskebarn, han har nemlig fulgt PEP siden oppstarten, først ved middagsbordet, så senere som styremedlem før han i 2009 valgte å gå helt inn i selskapet. Han jobber nå med å bygge opp Oslo kontoret til å bli et kompetansesenter for personlig effektivitet i Norge. Tidligere har Jojo jobbet nesten 10 år i den audiovisuelle bransjen, hos Presentations Data AS der ledelse og salg var sentralt. Jojo har en Bachelor i økonomi, med organisasjonspsykologi og ledelse fra BI Oslo, der han også var leder for Næringslivsdagene i 1999.
På fritiden liker Jojo og holde seg aktiv, spesielt på ski om vinteren. Om sommeren er han glad i sjøen og stortrives i seilbåt med venner, men båtturen med Hydrolift C31 i 60 knop setter han høyest. Ellers går tiden med til reiser og gourmetklubb med gutta.

Jojo Bough Holst

Jojo Bough Holst
Daglig leder - Rådgiver
Oslo
+47 900 45 105


La oss ta en prat!

Ta kontakt her for en uforpliktende prat om hvordan vi kan frigjøre tid og levere økt produktivitet og arbeidsglede for deg og dine ansatte. Du vil ikke angre!