Hanne Kristine LyssandHanne Kristine bor i Stavanger og begynte som PEP rådgiver i 1998, etter selv å ha vært gjennom prosessen som rektor ved en ungdomskole. PEP er god voksenopplæring var hennes første tanke den gang. Noe som har vist seg å være riktig.
Bor man i Stavanger er det ikke langt til nærmeste oljefirma. Hanne Kristine har i mange år jobbet i olje - / og oljerelatert industri. Hun har i samarbeid med fagfolk utarbeidet en egen mappestruktur for offshoreansatte, etter lang erfaring med PEP for ledere offshore.
Hanne Kristine har cand mag grad fra UiB. I tilegg kommer diverse tilleggsutdanning bla innen skoleledelse (UiO) og Oragisanjon og Ledeles (UiS, tidligere Høyskolen i Stavanger). Hun har jobbet 20 år i skolen, grunnskole, videregående skole og med voksenopplæring, 10 år som lærer og 10 år som leder.
Reiser er høyt prioritert på fritiden. Første langtur gikk i egen bil fra Stavanger til Marrakech/Marokko. Siden ble det rundreiser i Spania for og utforske den mauriske kulturen i Europa. Rundreiser i Vietnam, Thailand, Argentina, Chile og USA har vært lærerike og gitt gode minner.

Hanne Kristine Lyssand

Hanne Kristine Lyssand
Rådgiver
Stavanger
+47 958 51 567


La oss ta en prat!

Ta kontakt her for en uforpliktende prat om hvordan vi kan frigjøre tid og levere økt produktivitet og arbeidsglede for deg og dine ansatte. Du vil ikke angre!