Bruk tid på det som teller.

Hos PEPworldwide vet vi hva som gjør at bedrifter lykkes.

Vi er en global organisasjon med over 30 års erfaring, og vi har spesialisert oss på å hjelpe bedrifter som din ved å tilby spesialtilpassede, praktiske løsninger som forenkler og forbedrer arbeidsprosessene. Våre strategier er langsiktige og skreddersydde for både den enkelte medarbeider og bedriften som helhet, og vi oppnår unike, varige forbedringer i produktiviteten, og den gjennomsnittlige kunde får frigjort en hel time hver dag.

At vår metode fungerer, kan tusenvis av selskaper og millioner av mennesker i over 30 land gjennom mer enn 30 år fortelle mange gode historier om. Dette er medarbeidere som har endelig får tømt innboksen sin; foreldre som kan gå hjem til vanlig tid og spise middag med familien sin; bedrifter som får tid til å gå ut og levere anbud på nye jobber; bedrifter som får kuttet leveransetiden sin med flere prosent og dermed gjør sine egne kunder mer fornøyde, og det er bedrifter som får bedre internkultur fordi medarbeiderne ikke lenger går rundt i korridorene og er stresset hele tiden.

Kort fortalt: Vår jobb er å tilføre verdi til din.


Det har blitt en ny verden etter outlook omleggingen. Pulten min har jo blitt helt fri for alle de gule lappene.

Aleksander Hatteland, BDO

Fleksibelt rammeverk. Konkrete resultater.

Alle bedrifter har forskjellige utfordringer.
Det krever forskjellige løsninger.

Vi har aldri møtt to bedrifter som har helt like utfordringer. Menneskene, ideen bak, kulturen, historien, produktet og markedet – alle disse faktorene gjør at et hvert selskap har sitt eget særpreg, og sitt å slite med. Det er derfor våre løsninger alltid tilpasses de utfordringene et hvert selskap har. Enten det er omstrukturering, konsolidering, omstilling, nedbemanning, flytting eller dårlig internkultur, så møter vi opp med våre løsninger på problemene som eksisterer.

Grunnmuren i PEP prosessen er rydd og kast; organisér og strukturér; planlegg og prioritér; utfør og prestér. Videre bygger vi opp vårt tilbud til din bedrift rundt dem. Vi leverer vanligvis over en periode fra seks uker til åtte måneder for å gi nye arbeidsrutiner tid til å sette seg. Hver modul deles inn i en morgenøkt og en ettermiddagsøkt, og består av både workshops og individuelle samtaler der vi følger opp den enkelte medarbeider i hans eller hennes arbeidsmiljø. Dette gjør vi for at overgangen fra teori til hverdag skal bli så jevn og enkel som mulig.


For oss var PEP helt nødvendig for å klare flytteprosessen, og jeg er glad for å kunne si at det var meget vellykket.

Avdelingsleder Torunn Hagebø, Statens Næringsmilddeltilsyn

Det er menneskene som utgjør forskjellen.

PEP, the Personal Efficiency Program, ble utviklet av gründeren Kerry J. Gleeson i Sverige i 1983, etter at han inngikk et samarbeid med Svenska Handelsbanken. Han hadde utviklet en markedsplan for dem, som banken selv skulle sette til livs, men da han kom tilbake et par måneder etter, hadde ingenting skjedd. Ingen i Handelsbanken hadde hatt tid til å gjennomføre noe som helst. Da fikk han ideen om å hjelpe bankens medarbeidere til å bli mer effektive i sine vanlige arbeidsoppgaver, og resultatet ble PEP.

I 1986 grunnla Randi Bough Holst og Johan Chr. Holst IBT Norge AS, med målsetningen om å hjelpe norske bedrifter med å bli mer effektive og å mestre den gryende teknologiske utviklingen på arbeidsplassen. 30 år senere har ca 200.000 personer i Norden gjennomført PEP trening. Du kan lese noen av historiene deres og se kundereferanser på siden Suksesshistorier.

PEP har i dag vokst til å bli et verdensomspennende nettverk av konsulentselskaper under fellesnavnet «PEPworldwide». Vi finnes i 24 land og vår felles utfordring er å hjelpe personer, foretak og organisasjoner å skape en bedre arbeidsplass med mindre stress, mer kontroll, bedre Work-Life-Balance og mer effektive og fornøyde medarbeidere.
PEP fungerer for alle som vil øke sin trivsel med seg selv, sitt team og sin bedrift, og vi jobber med alle typer medarbeidere på alle nivåer i organisasjonen, i alle bransjer, yrker og funksjoner.

Møt våre medarbeidere i Norge:

Jojo Bough Holst

Jojo Bough Holst

Daglig leder - Rådgiver
Oslo
+47 900 45 105
Espen Holm

Espen Holm

Seniorrådgiver
Oslo
+47 924 98 080
Johan Chr. Holst

Johan Chr. Holst

Seniorrådgiver
Oslo
+47 970 81 881
Randi Bough Holst

Randi Bough Holst

Rådgiver
Oslo
+47 970 82 082
Hanne Kristine Lyssand

Hanne Kristine Lyssand

Rådgiver
Stavanger
+47 958 51 567

La oss ta en prat!

Ta kontakt her for en uforpliktende prat om hvordan vi kan frigjøre tid og levere økt produktivitet og arbeidsglede for deg og dine ansatte. Du vil ikke angre!